[ 고1_9월 ]/[ 고1_9월 (2021) ] 모의고사 읽기

2021년 9월 모의_[ 고1 ]_23번

Anne.S 2023. 8. 15. 21:27

  Vegetarian eating is moving into the mainstream as more and more young adults say no to meat, poultry, and fish. 

 

 

  According to the American Dietetic Association, “approximately planned vegetarian diets are healthful, are nutritionally adequate, and provide health benefits in the prevention and treatment of certain diseases.” 

 

  But health concerns are not the only reason that young adults give for changing their diets. 

 

    Some make the choice out of concern for animal rights. 

 

  When faced with the statistics that show the majority of animals raised as food live in confinement, many teens give up meat to protest those conditions. 

 

    Others turn to vegetarianism to support the environment. 

 

  Meat production uses vast amounts of water, land, grain, and energy and creates problems with animal waste and resulting pollution.

 

 

 

채식은 점점 많은 젊은이들이 고기, 가금류(식용 조류), 생선에 반대함에 따라 주류가 되어가고 있다. 

American Dietetic Association(미국 영양사 협회) 따르면, 대략적으로 계획된 채식식단이 건강에 좋고, 

영양학적으로도 적당하고, 특정한 질병을 예방하고 치료하는 건강상의 이점을 제공한다. 

그러나 건강에 대한 염려들은,  젊은이들이 그들의 식단을 바꾸려고 하는 유일한 이유가 아니다. 

몇몇은 동물의 권리에 대한 관심 때문에 (채식을) 선택한다. 

음식으로 길러지는 대다수의 동물들이 갇혀서 산다는 것을 보여주는 통계자료를 , 많은 십대들은 그러한 상황에 저항하기 위해 고기를 포기한다. 

다른 사람들은 환경을 지지하기 위해 채식주의자가 된다.

고기를 생산하는 것은 거대한 양의 , , 곡식과 에너지를 사용하고, 가축에서 나오는 쓰레기와 그에 따른 오염과 같은 문제들을 만들어낸다.