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  • [ 고1 ]_11월 (2020)__[ 29번 ]
    [ 고1_11월 ]/[ 고1_11월 (2020) ] 모의고사 읽기 2020. 11. 25. 01:00

    ❶  Each species of animals can detect a different range of odours.
    ❷  No species can detect all the molecules that are present in the environment in which it lives ― there are some things that we cannot smell but which some other animals can, and vice versa.
    ❸  There are also differences between individuals, relating to the ability to smell an odour, or how pleasant it seems.
    ❹  For example, some people like the taste of coriander ― known as cilantro in the USA ― while others find it soapy and unpleasant.
    ❺  This effect has an underlying genetic component due to differences in the genes controlling our sense of smell.
    ❻  Ultimately, the selection of scents detected by a given species, and how that odour is perceived, will depend upon the animal’s ecology.
    ❼  The response profile of each species will enable it to locate sources of smell that are relevant to it and to respond accordingly.
     
     

     

     
    ❶  각 종의 동물들은 서로 다른 범주의 냄새를 감지할 수 있다. 
    ❷  어떤 종도 그것이 살고 있는 환경에 존재하는 모든 분자를 감지할 수는 없는데, 우리는 냄새를 맡을 수 없지만 몇몇 다른 동물들은 냄새를 맡을 수 있는 몇 가지 것들이 있고, 그 반대의 경우도 있다. 
    ❸  어떤 냄새를 맡을 수 있는 능력이나 그것이 얼마나 좋은 느낌을 주는지와 관련된 개체들 사이의 차이 역시 존재한다. 
    ❹  예를 들어, 어떤 사람들은 미국에서 고수(cilantro)라고 알려진 고수(coriander)의 맛을 좋아하는 반면, 다른 사람들은 그것이 비누 맛이 나고 불쾌하다고 여긴다. 
    ❺  이러한 결과에는 우리의 후각을 조절하는 유전자 차이로 인한 내재된 유전적 요소가 있다. 
    ❻  궁극적으로, 특정 종에 의해 감지된 냄새들의 집합 그리고 그 냄새가 어떻게 인식되는가는 그 동물의 생태에 달려 있을 것이다.
    ❼  각 종의 반응 도표는 그 종이 자신과 관련된 냄새의 원천을 찾고 그에 따라 반응할 수 있게 해 줄 것이다.

     

     

     

     

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