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  • 2023년 6월 모의_[ 고1 ]_40번
    [ 고1_6월 ]/[ 고1_6월 (2023) ] 모의고사 읽기 2023. 6. 19. 15:46

     

    Classification of food, the importance of a healthy diet and variety

    ❶ Nearly eight of ten U.S. adults believe there are “good foods” and “bad foods.”

    ❷ Unless we’re talking about spoiled stew, poison mushrooms, or something similar, however, no foods can be labeled as either good or bad.

    ❸ There are, however, combinations of foods that add up to a healthful or unhealthful diet.

    ❹ Consider the case of an adult who eats only foods thought of as “good” ― for example, raw broccoli, apples, orange juice, boiled tofu, and carrots.

    ❺ Although all these foods are nutrient­dense, they do not add up to a healthy diet because they don’t supply a wide enough variety of the nutrients we need.   

    ❻ Or take the case of the teenager who occasionally eats fried chicken, but otherwise stays away from fried foods.

    ❼ The occasional fried chicken isn’t going to knock his or her diet off track.

    ❽ But the person who eats fried foods every day, with few vegetables or fruits, and loads up on supersized soft drinks, candy, and chips for snacks has a bad diet.

     

    ➔ ❾ Unlike the common belief, defining foods as good or bad is not (A) appropriate;

             in fact, a healthy diet is determined largely by what the diet is (B) composed of.

     

     

    음식의 분류, 건강한 식단과 다양성의 중요성

    ❶ 미국 성인 10명 중 거의 8명이 "좋은 음식"과 "나쁜 음식"이 있다고 믿는다.

    ❷ 하지만, 우리가 상한 스튜, 독버섯, 또는 이와 유사한 것에 대해 이야기하고 있지 않는 한, 어떤 음식도 좋고 나쁨으로 분류될 수 없다.

    ❸ 하지만, 결국 건강에 좋은 식단이나 건강에 좋지 않은 식단이 되는 음식들의 조합이 있다.

    ❹ "좋은" 음식이라고 생각되는 음식만 먹는 성인의 경우를 생각해보라 ― 예를 들어, 생브로콜리, 사과, 오렌지 주스, 삶은 두부와 당근.

    ❺ 비록 이 모든 음식들이 영양이 풍부하지만, 그것들은 우리가 필요로 하는 충분히 다양한 영양소를 공급하지 않기 때문에 그것들은 결국 건강한 식단이 되지 않는다.

    ❻ 또는 튀긴 치킨을 가끔 먹지만, 그렇지 않으면 튀긴 음식을 멀리하는 십대의 경우를 예로 들어보자.

    ❼ 가끔 먹는 튀긴 치킨은 그나 그녀의 식단을 궤도에서 벗어나게 하지 않을 것이다.

    ❽ 하지만 채소나 과일을 거의 먹지 않으면서 매일 튀긴 음식을 먹고, 간식으로 초대형 탄산음료, 사탕, 그리고 감자 칩으로 배를 가득 채우는 사람은 나쁜 식단을 가지고 있다.

     

    → ❾ 일반적인 믿음과 달리, 음식을 좋고 나쁨으로 정의하는 것은 적절하지 않다; 사실, 건강에 좋은 식단은 대체로 그 식단이 무엇으로 구성되는지에 의해 결정된다.

     

     

    nearly
    spoiled
    poison mushroom
    be labeled as
    combination
    diet
    consider
    raw
    tofu
    nutrient-dense
    supply
    a variety of
    occasionally
    otherwise
    stay away
    off
    track
    load up on
    largely
    거의
    상한
    독버섯
    ~로 분류되다
    조합(물)
    식단
    생각하다, 여기다
    가공되지 않은, 날것의
    두부
    영양이 풍부한
    공급하다
    다양한
    가끔, 때때로
    그렇지 않으면
    멀리하다, 떨어져 있다
    벗어나, 떨어져
    궤도
    ~로 배를 가득 채우다
    대체로, 주로

     

     

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